Keukenmontage Roosendaal en omgeving

Keukenmontage Roosendaal. Klus & Montage Service geeft u de zekerheid van vakmanschap

Keukenmontage Roosendaal? Heeft u een prachtige nieuwe keuken gevonden voor in uw huis of appartement en wilt u deze door een ervaren vakman laten monteren? Schakel in dat geval de hulp in van Klus & Montage Service. Zo bent u namelijk zeker van hoogwaardige keukenmontage in Roosendaal en omgeving. Ik streef er naar om goede kwaliteit werk te leveren met gebruik van kwaliteitsproducten. Als u zoekt naar meer informatie dan kunt u hiervoor contact met mij opnemen door te bellen met 0165 – 855 350.

Keukenmontage Roosendaal

Keukenmontage Roosendaal

Voor professionele keukenmontage in Roosendaal bent u welkom bij Klus & Montage Service

Om te zorgen voor hoogwaardig werk zorgt Klus & Montage Service dat er gebruik wordt gemaakt van het beste materiaal. Ook beschik ik over jarenlange ervaring op het gebied van keukenmontage. Wilt u er op kunnen vertrouwen dat uw nieuwe keuken er prachtig uit komt te zien én volledig naar behoren functioneert dan bent u welkom contact met Klus & Montage Service op te nemen. Ik ben actief in Roosendaal en omgeving en werk door eerst met u te overleggen om zeker te zijn dat alles in overeenstemming gebeurt.

Ik bied u de beste kwaliteit keukenmontage Roosendaal

Schakel de hulp van Klus & Montage Service in als u wilt vertrouwen op een combinatie van professionaliteit en vakmanschap met een klantgerichte aanpak. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte. Ook kunt u direct mijn hulp inschakelen door te bellen met 0165 – 855 350. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar j.pelkmans@klusmontageservice.nl of gebruik te maken van het contactformulier.

Even voorstellen:

Mijn naam is John Pelkmans en ik woon in Heerle, noord-brabant. Na 4 jaar als “De Klussenier” te hebben gewerkt ga ik verder onder de naam

“Klus & Montage Service”

U kunt bij mij terecht voor allerhande klussen, zoals het monteren van uw nieuwe keuken, kleine verbouwingen, het opknappen van tuinhuisjes of schuttingen, het renoveren van pannendaken, het aanbrengen van epdm op platte daken. Ook voor steigerhouten meubelen kunt u bij mij terecht.

In het verleden ben ik werkzaam geweest bij een ander klusbedrijf en in de winkel-interieur branche. Daar heb ik enorm veel geleerd en ervaring opgedaan waarvan ik nu profijt heb. Door het werk als interieurbouwer heb ik veel ervaring met timmerwerk. Indien er specialistische werkzaamheden zijn beschik ik over een netwerk van gespecialiseerde vakmensen.

Ik vind het belangrijk om samen met mijn klanten de woonwensen te kunnen vertalen naar een mooi eindresultaat. Want de wens van de klant staat immers centraal! Iedere klus, groot of klein wordt door mij met dezelfde zorg uitgevoerd.

Wilt u een vrijblijvende offerte of advies op maat?

Vul het contactformulier op deze website in en ik neem contact met u op.

U kunt mij natuurlijk ook altijd bellen.