Klusjesman Bergen op Zoom

Klusjesman Bergen op Zoom

Klusjesman Bergen op Zoom? Zoekt u een betrouwbare klusjesman in Bergen op Zoom? Ik heb meer dan 15 jaar ervaring met het uitvoeren van allerlei klussen in en rond woonhuizen, bedrijfspanden en winkels. Ik ga altijd netjes te werk en kom gemaakte afspraken na.

 

Neem contact op met mijn bedrijf Klus & Montage Service en schakel mij in voor al uw timmerwerk, montagewerk en andere kluswerkzaamheden. Ik ben de klusjes man in Bergen op Zoom die ervoor zorgt dat alles goed wordt uitgevoerd.

Klusjesman Bergen op Zoom

Klusjesman Bergen op Zoom

Schakel mij in voor:

  • montagewerk van bijvoorbeeld keukens en meubels
  • plaatsen van kozijnen
  • timmerwerk
  • houten vloeren leggen
  • EPDM dakbedekking plaatsen

Neem voor meer informatie meteen contact op.

Deze klusjesman levert goed werk in Bergen op Zoom

Met mij als klusjesman in Bergen op Zoom kunt u rekenen op:

  • een ervaren vakman
  • jarenlange ervaring
  • het beste materiaal

 

We overleggen samen wat er moet gebeuren en wat uw wensen daarin zijn. Op basis daarvan ga ik aan de slag. Welke klus er ook moet gebeuren, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ik ben een ervaren en betrouwbare hulp en zorg voor een schitterend eindresultaat.

Schakel mij meteen in als klusjesman in Bergen op Zoom

Als klusjesman combineer ik professionaliteit en vakmanschap met een klantgerichte aanpak. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.