Klusjesman Roosendaal

Klusjesman Roosendaal

Klusjesman Roosendaal? Als klusjesman lever ik goed werk in Roosendaal. Met meer dan 15 jaar ervaring zorg ik dat elke klus tot een goed einde komt. Schakel mij in voor het uitvoeren van allerlei klussen in en rond uw huis, bedrijfspand of winkel. U kunt er op rekenen dat ik altijd netjes te werk ga. Iedere klus, groot of klein, wordt door mij met dezelfde zorg uitgevoerd.

U kunt mij als klusjesman inschakelen voor al uw timmerwerk, montagewerk en andere kluswerkzaamheden. Schakel mij in voor:

  • montagewerk van bijvoorbeeld keukens en meubels
  • plaatsen van kozijnen
  • timmerwerk
  • houten vloeren leggen
  • EPDM dakbedekking plaatsen

Neem voor meer informatie meteen contact op met mijn bedrijf Klus & Montage Service.

Klusjesman Roosendaal

Klusjesman Roosendaal

Deze klusjesman levert kwaliteitswerk in Roosendaal

Met mij als klusjesman in Roosendaal kunt u rekenen op:

  • jarenlange ervaring
  • een ervaren vakman
  • het beste materiaal

Ik ben jarenlang werkzaam geweest bij een facilitair onderhouds bedrijf en in de winkelinterieur branche. De ervaring die ik daar heb opgedaan pas ik nu toe in al mijn werk. Als interieurbouwer heb ik veel geleerd en veel ervaring met timmerwerk opgedaan. Ook voor andere klussen kunt u mij inschakelen, maar mochten er specialistische werkzaamheden zijn dan beschik ik over een netwerk van gespecialiseerde vakmensen dat ik graag inschakel.

Uw woonwensen vertalen naar een mooi eindresultaat, dat is waar ik naar streef. Uw wens staat centraal. We overleggen samen wat er moet gebeuren en wat uw wensen daarin zijn. Op basis daarvan ga ik aan de slag. Welke klus er ook moet gebeuren, ik zorg ervoor dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd. Ik ben een ervaren en betrouwbare hulp en zorg voor een schitterend eindresultaat.

Schakel mij meteen in als klusjesman in Roosendaal

Als klusjesman combineer ik professionaliteit en vakmanschap met een klantgerichte aanpak. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte.