Timmerwerk Roosendaal

Timmerwerk Roosendaal

Timmerwerk Roosendaal

Timmerwerk Roosendaal

Timmerwerk Roosendaal

Timmerwerk Roosendaal. Klus & Montage Service verzorgt timmerwerk, montagewerkzaamheden en meer

Timmerwerk Roosendaal? Wanneer u te maken heeft met klussen in en rond uw huis, bedrijfspand of winkel in Roosendaal of omgeving dan doet u er meestal verstandig aan een professioneel klusbedrijf in te schakelen. Op deze manier weet u zeker dat de werkzaamheden tot in de puntjes worden uitgevoerd. Voor uw timmerwerk of andere kluswerkzaamheden bent u welkom de hulp van Klus & Montage Service in te schakelen. Met meer dan 15 jaar ervaring weet u zo zeker dat ik het werk op de juiste manier aanpak. Wanneer u op zoek ent  naar meer informatie dan kunt u hiervoor contact met mij opnemen door te bellen met 0165 – 855 350.

Van timmerwerk tot dakrenovatie, klusbedrijf Klus & Montage Service staat voor u in Roosendaal klaar

Klus & Montage Service zet het beste materiaal in, gebruikt door een ervaren vakman om u als klusbedrijf zo goed mogelijk te kunnen helpen. Ik beschik over jarenlange ervaring op het gebied van bijvoorbeeld timmerwerk maar ook als het aankomt op het plaatsen van kozijnen, montagewerk van o.a. keukens en meubelen, houten vloeren leggen en EPDM dakbedekking. Wat voor klus er ook uitgevoerd moet worden, u bent zeker van de beste hulp en een prachtig eindresultaat. Ik ga voor ik aan de slag ga met u in overleg om uw wensen te bespreken en aan de hand hiervan zorg ik dat alles tot in de puntjes wordt uitgevoerd.

Vertrouw op vakmanschap van timmerwerk Roosendaal

Bent u op zoek naar een ervaren klusbedrijf dan staat Klus & Montage Service klaar om u te helpen. Ik combineer namelijk professionaliteit en vakmanschap met een klantgerichte aanpak. Neem contact met mij op voor een vrijblijvende offerte. Ook kunt u direct mijn hulp inschakelen door te bellen met 0165 – 855 350. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar j.pelkmans@klusmontageservice.nl of gebruik te maken van het contactformulier.